Freitag, 3. Januar 2014

Tarte au chocolat

Tarte au chocolat

Ingredients:
7 oz dark chocolate (min. 55%)
1 Cup Margarine
1 Cup Icing Sugar
5 Eggs
2 Tbs Flour

Preparation:

Preheat the oven to 360 F. 
Melt the chocolate and margarine in a water bath. 
Mix in the flour, icing sugar and 5 eggs one after another.
Stir until it results in a homogeneous mass. 
Fill the mass in a greased pie dish and bake for 15 minutes. 
This can be served with fresh fruit and whipped cream.


 Tarte au chocolat

Zutaten:
200g Dunkle Schokolade (min. 55%)
200g Margarine
100g Puderzucker
5 Eier
2 EL Mehl

Zubereitung:
Den Ofen auf 180°C vorheizen.
Die Schokolade und die Margarine im Wasserbad schmelzen.
Das Mehl, den Puderzucker und die 5 Eier eins nachdem anderen unterrühren.
So lange rühren, bis es eine homogene Masse ergibt.
Die Masse in eine gefettete Tarteform füllen und 15 Minuten backen.
Dazu kann man frisches Obst und Sahne reichen.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen